16 Kasım 2022 Çarşamba

Mobil Aplikasyon

 Tarih satırından Son 1 ay, 3 ay, 6 ay, 1 yıl ve tümü seçeneklerini göreceksiniz. İlgili seçeneği seçtiğinizde tetkik verdiğiniz hastanene tarafından çalışılan tetkik ve tahlil listesi görüntülenecektir.


Sürücü Mobil Aplikasyonu İle Neler Yapabilirsiniz • Mobil Aplikasyon çağrılar, lastik talebi, yedek araç, hasar onarımı, anlaşmalı periyodik bakım ve arıza onarım servis işlemlerinin tümünü gerçekleştirebilirsiniz. • Araca ait tüm bilgileri sorgulayabilirsiniz; lastiğin hangi bayide depolandığı, aracın periyodik bakım geçmişi, trafik sigortası sorgulama, HGS-OGS otomatik geçişler ve cezalar, trafik cezaları ve son muayene geçerlilik tarihi gibi bilgilere kolayca erişebilirsiniz. • Kullanıcı el kitapçığı ile kaza ve acil durumlarda ne yapılması gerektiğine dair bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.


Öncelikle bir mobil uygulamadan neler beklediğinizi belirlemelisiniz. İnsanların üye olacağı, alışveriş yapacağı, hizmet satın alacakları ya da eğlenceli vakit geçirecekleri bir mobil uygulama geliştirmek isteyebilirsiniz. Projenizin tamamı hedeflerinize yönelik oluşturulmalı.


Sanal mağazalarda bulunan mobil uygulamalar, kullanıcının aradığını kolay bulabilmesi amacıyla uygulamaları kategoriler ayırmışlardır. Mobil uygulama kategorileri eğitim, eğlence, finans, fotoğraf ve video, gazete, haberler, hava durumu, kitaplar, müzikler, oyunlar, spor, tıp, iş, çocuklar gibi birçok başlık sanal mağazalardaki mobil uygulama kategorilerine örnek olarak verilebilir. Bu tip kategorilerden istediğinize girerek bu başlık altından istediğiniz mobil uygulamayı kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca bu en çok indirilen mobil uygulama, ücretsiz olarak en çok indirilen mobil uygulama veya ücretli olarak en çok indirilen mobil uygulama şeklinde kategori edilmiştir.


Play Store'den indirmek için tıklayınız. App Store'den indirmek için tıklayınız. Google Play veya App Store'den indirebileceğiniz Tınaztepe Hastanesi Mobil uygulaması ile tüm tahlil ve tetkiklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda sağ yazılımcı bulma köşede yer alan anahtar işaretine tıklayınız. İlk girişiniz ise ekrana gelen menüde “kayıt ol” sekmesine tıklayanız,i.iç. Karşınıza “yeni kayıt” ekranı gelecektir. Bilgilerinizi eksiksiz ve doğru şekilde doldurunuz ve “kayıt ol” butonuna tıklayınız. Kayıt işleminiz tamamlanmıştır. Daha sonraki girişleriniz için TC Kimlik numaranız ve şifreniz ile kolaylıkla girebilirsiniz. Hastanelerimiz sekmesinde Tınaztepe sağlık Grubuna ait olan 3 hastanemiz ve 1 tıp merkezimiz hakkında bilgilere erişebilirsiniz. E-Reçete sekmesinde, hastanemiz hekimleri tarafından, adınıza düzenlenen tüm reçetelerinizze erişebilirsiniz. E-Sonuç sekmesinde, hastanemizde yaptırdığınız tüm tahlil ve tetkik sonuçlarına erişebilirsiniz. e-Randevu sekmesiile istediğiniz hekim ve bölümden randevu alabilir veya var olan randevunuzu iptal edebilirsiniz. E-başvuru sekmesinden, hastanelerimizde gördüğünüz tüm tedavileri görüntüleyebilirsiniz. Doktorlarımız sekmesinde, hastanelerimizde çalışan tüm hekimlerimizin listesine ulaşabilirsiniz. Nöbetçi Eczane linki ile bölgenizdeki tüm nöbetçi eczaneler listesine ulaşabilmek için “Eczanem Nerede” uygulamasına yönlendirilirsiniz. Bize Yazın sekmesinde hastanelerimiz ile ilgili tüm dilek ve şikayetlerinizi ilgili birime iletebilirsiniz. En alt bantta yer alan; Yol tarifi sekmesi, tüm hastanelerimizin navigasyon üzerinden yol tarifine ulaşmanızı sağlar. Haberler sekmesi, hastanelerimizde gerçekleşen son gelişmeleri bildiren bölümdür. Kurumlarımız linki, hastanelerimizin ortak çalıştığı şirket ve sigortaların listesini gösterir. Birimlerimiz linki, tüm hastanelerimizde faaliyette olan birimlerimizin listesini gösterir. İletişim linki ile tüm hastanelerimizin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Yazılımı

 Yapılandırın. Paylaşın. Kazanın. Oyuncu Oyun Yazılımı , profesyonel oyuncuların ve popüler yayıncıların profillerini indirin. Oyun deneyim...