18 Kasım 2022 Cuma

Mobil Aplikasyon Eğitimi

 Sayfa en son  tarihinde değiştirildi. Metin Creative Mobil Aplikasyon Paylaşım Lisansı altındadır; ek koşullar uygulanabilir. Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.Vikipedi® (ve Wikipedia®) kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Wikimedia Foundation, Inc. tescilli markasıdır. Gizlilik ilkesi Vikipedi hakkında Sorumluluk reddi Mobil görünüm Geliştiriciler İstatistikler Çerez politikası

Aplikasyon kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.Aplikasyon, Fransızca dilinden Türkçe'mize geçmiştir. TDK'ye göre, aplikasyon kelimesi anlamı şu şekildedir:

Aplikasyon uzmanı nedir sorusu şu şekilde yanıtlanabilir; uygulama cihazıyla ilgili eğitim vermek için gerekli hazırlıkları yapan ve uygulamanın standartlarını kontrol eden nitelikli kişidir. Aplikasyon uzmanı, aplikasyonla ilgili gerekli olan standartların sağlanmasından ve ilgili olan birimlere raporlanmasından sorumludur. Bu mesleği yapan kişi mutlaka uygulama ile ilgili belirlenen standartları takip etmelidir. Aplikasyon uzmanı, aplikasyon yönetim faaliyetlerini düzenlemekten sorumludur. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde şirketin tüm aplikasyon işlemlerinin yazılım eğitimi sorumludur. Aplikasyon uzmanı, aplikasyon yönetimi ile gerçek zamanlı uygulama süreçlerinin profesyonel bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Aplikasyon uzmanı, görevlerini kalite ve verimlilik gereklerine uygun olarak yerine getirir.

İşe alım şartlarının başında lisans düzeyinde eğitim almak gelir. Bunun yanı sıra sektöre ve şirkete göre işe alım kriterleri değişebilir. Genellikle edinilen deneyimle birlikte aplikasyon sistemine hakim olmak ve bu gibi konularda yeterli seviyede bilgi sahibi olmak önemlidir. Yabancı dil bilgisi önemli işe alım şartlarındandır. Ayrıca analitik düşünme yeteneğine ve sonuç odaklı çalışma prensibine sahip adaylar daha avantajlı olabilir. Teknolojik gelişmeleri takip etmek gerekir. Planlama konusunda tecrübeli olan dinamik ve araştırmacı adaylar işe alımda ön plana çıkabilir. Çalışma deneyimi ve güçlü iletişim yeteneği oldukça önemli şartlardandır. Aplikasyon uzmanı maaş bilgisi şirkete, adayın deneyim ve eğitimine göre farklılık gösterebilir. Elektrik-elektronik, kimya ve sağlık sektörleri bu pozisyonda çalışmak isteyenler için çeşitli iş fırsatları sunmaktadır. Aplikasyon uzmanı olarak çalışmak isteyenler Kariyer.net aracılığıyla aplikasyon uzmanı iş ilanları seçeneklerini inceleyerek başvurularını yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Yazılımı

 Yapılandırın. Paylaşın. Kazanın. Oyuncu Oyun Yazılımı , profesyonel oyuncuların ve popüler yayıncıların profillerini indirin. Oyun deneyim...