7 Ekim 2022 Cuma

Yazılımcı Eğitimi

 zehranur Şubat 26, 2019 at 08:05 Merhabalar, Yazılım eğitimi doyurucu lakin lisan ön lisans vb. eğitim seviyelerini ele almışsınız.Yazılım ile bağımsız bir bölüm mezuniyeti diğer eğitim seviyelerinde ki kişiler ile aynı olanaklara sahip olabilecek mi ? Yorum bırakmak için giriş yapın


Web tasarımı, günümüzde en çok tercih edilen yazılım mesleklerinden bir tanesi. Web tasarımında kullanılan araçların en popülerlerinden olan Bootstrap 4 ile her tarayıcı ve cihaza uyumlu web siteleri tasarlayabilir, ekran boyutlarına duyarlı web sayfaları oluşturabilirsiniz.

Yazılım eğitiminde, Microsoft’un yazılım geliştirme teknolojisi yığınının temel özelliklerini ve yeteneklerini öğreneceksiniz. Bu, en yaygın kullanılan modern nesne yönelimli programlama dillerinden biri olan .NET – oldukça üretken ve kapsamlı bir geliştirme frameworku- ve çok çeşitli destekleyici ve ilgili teknolojilerden oluşan C# programlama dilini içerir. Verilen kurs programında C# programlama dersleri de yer almaktadır. Ayrıca, veritabanı yönetimi, test odaklı geliştirme, çevik yöntemler, Visual Studio IDE ve yazılım geliştirme alanında bir kariyere girişinizi hızlandırmaya yardımcı olacak diğer anahtar kavram ve araçlarla yazılım kursumuzun içerisinde yer alan C# programlama dersleri sayesinde tanışacaksınız.

C# dilini, Unity arayüzünü, Piskel uygulaması ile studio yazılım çizim yapmayı ve 3Ds Max uygulaması ile 3D tasarım yapmayı öğrendikten sonra, uygulamalı örneklere geçiş yapıyorsunuz. Her ne kadar kursta sadece basit 2D oyun yapımı örnekleri verilse de 3Ds Max eğitimi sayesinde üç boyutlu oyun tasarımı dünyasına iyi bir giriş yapmış oluyorsunuz.

Bu alanda sürekli aktif olması oldukça önemlidir. Herhangi bir beceri ile bu durum kolayca örneklenebilir. Örneğin; bir oyunu veya bir dili çok iyi eğitmenler tarafından eğitim alarak öğrendiniz ve bunu sürekli aktif biçimde kullanmıyorsunuz, bu durumda ne kadar iyi bir eğitim alınmış olursa olsun bu alanda gerilemeye yol açmaktadır. Yazılım da tıpkı bunun gibidir. Kullanılmadığı sürece, aktiflik sağlanmadığı sürece kolayca unutulabilmektedir.

C#, sektörde yaygın olarak kullanıldığı gibi dünyanın en çok kullanılan üç programlama dilinden biridir. Bu kurstaki C# eğitimiyle atılacak olan C# temelleri, herhangi bir platformdaki temel programlama konseptleri konusunda rahat etmenize yardımcı olacaktır. Yazılım kursumuz içerisindeki C# eğitim ile ilk önce, C# dilinin sözdizimini öğreneceksiniz. Sonra, .NET’in yerleşik özelliklerini keşfedeceksiniz. Son olarak, nesneye yönelik programlama tekniklerini kullanarak sorunların nasıl çözüleceğini keşfedeceksiniz. Bu kursu tamamladığınızda, gerçek dünyadaki çözümler için ihtiyaç duyduğunuz bilgi ve becerilere sahip olacaksınız. Kurs sayesinde algoritma eğitiminde kazanılabilecek algoritma mantığını da kavrayabileceksiniz.

Udemy, hem ücretli hem de ücretsiz kurslar bakımından oldukça işinize yarayacak kurslara ev sahipliği yapıyor. Eğer yazılım alanına yeni giriş yapıyorsanız, Udemy’de bulunan ücretsiz yazılım kursları sizler için ekstra önem taşıyacaktır. Bu nedenle yazılımcı olmak isteyenler için en iyi ücretsiz Udemy kursları nelermiş? Hep birlikte yakından bir göz atıyoruz.

Programlama giriş için öğrenmeniz gereken yazılımcı bulma programlama dillerinden biri olan C# diline bu kurs sayesinde sağlam bir giriş yapabiliyorsunuz. C# programlama dilinin temellerini kavrayıp, bunun yanı sıra temel yazılım algoritmalarını öğrenebileceğiniz bu kurs, bolca örnek ile de öğrendiklerinizi uygulamanıza olanak sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Yazılımı

 Yapılandırın. Paylaşın. Kazanın. Oyuncu Oyun Yazılımı , profesyonel oyuncuların ve popüler yayıncıların profillerini indirin. Oyun deneyim...