20 Eylül 2022 Salı

Studio Yazılım

 SDK'lar ve araçlar da bu dizinde depolanır. Studio Yazılım tamamlandıktan hemen sonra indirilen önbellek dosyaları kaldırılır ve yalnızca paket resembling verileri bıruleılır. Yüklemeden sonra İndirme önbelleğini koru seçeneğini işaretleyin veya işaretini kaldırın. Yüklemeden sonra İndirme önbelleğini koru seçeneğini işaretleyin veya işaretini kaldırın. Paylaşılocal area network cholerşenler, araçlar ve SDK'lar bölümünde, "Önbelleği indir" bölümünde seçtiğiniz sürücünün aynısını kullandığını unutmayın. Visual Studio temel ürünü yükler ve Visual Studio'sanctimonial bu sürümüne özgü dosyaları içerir. Önbelleği indir bölümünde, indirme önbelleğini tutmak isteyip istemediğinize karar verin ve ardından dosyalarını nerede depolamak istediğinize karar verin. İpucu Sistem sürücünüz katı hal sürücüsü (SSD) ise, sistem sürücünüzde varsayılan konumu kabul etmenizi öneririz. Zaten yüklediyseniz ve konumu değiştirmek istiyorsanız Visual Studio'yu kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekir. Yükleme dosyalarını ve bildirimlerini indirme önbelleğinden depolamak istediğiniz sürücü de dahil olmak üzere klasör yolunu belirtin. Örneğin, "C++aisle masaüstü geliştirme" iş yükünü seçerseniz, indirme önbelleği konumu için geçici olarak gereken boyut 2,11 GB'tır. Önbelleği indir bölümünde, indirme önbelleğini tutmak isteyip istemediğinize ve saklamak isteyip istemediğinize, dosyalarını nerede depolamak istediğinize karar verin. Visual Studio IDE bölümünde varsayılocal area networkı kabul edin. Önemli Yalnızca Visual Studio'yu type yüklediğinizde farklı somewhat konum seçebilirsiniz. \Microsoft\VisualStudio\Shared dizini, Visual Studio'un yan yana Visual Studio yüklemeleriyle paylaşılan dosyaları depoladığı dizindir. İndirme önbelleğini saklamamaya karar verirseniz, konum yalnızca geçici olarak kullanılır. Önemli Bu konum ilk yüklemenizle ayarlanır ve daha sonra yükleyici kullanıcı arabiriminden değiştirilemez. For Android Emulator move, see the Emulator copy archives. 


Visual Studio'yu yüklediğinizde Yükleme konumları mobil aplikasyon seçin. İndirme önbelleğini saklamamaya karar verirseniz, indirme önbelleği konumu yalnızca geçici olarak kullanılır. Nedeni nedir? Visual Studio ile geliştirme yaparken, çok Sawıda dosyadan okuma ve yazma işlemi yaptığınızda quoit G/Ç etkinliği artar. Visual Studio IDE bölümünde varsayılan yolu kabul edin. Zaten yüklediyseniz ve konumu değiştirmek istiyorsanız Visual Studio'yu kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekir. Nedeni nedir? Visual Studio aisle geliştirme yaparken, çok Sawıda dosyadan okuma ve yazma işlemi yaptığınızda saucer G/Ç etkinliği artar. Bu eylem, önceki yüklemelerdeki dosyaları etkilemez veya silmez. More downloads are advantageous in the download archives. Yükleme dosyalarını ve bildirimlerini indirme önbelleğinden depolamak istediğiniz sürücüyü belirtin. Bu eylem, önceki yüklemelerdeki dosyaları etkilemez veya silmez. Paylaşılan bileşenler, araçlar ve SDK'lar bölümünde, yan yana Visual Studio yüklemeleriyle paylaşılan dosyaları depolamak istediğiniz klasörü seçin. Örneğin, "C++ile masaüstü geliştirme" iş yükünü seçerseniz, sistem sürücünüzde geçici olarak gereken boyut 1,58 GB'tır ve yükleme tamamlanır tamamlanmaz serbest bıruleılır. İpucu Sistem sürücünüz katı hal sürücüsü (SSD) ise temel ürünü sistem sürücünüzde tutmanızı öneririz. Önemli Visual Studio'yu daha önce bilgisayarınıza yüklediyseniz Paylaşılocal area network cholerşenler, araçlar ve SDK'lar yolunu değiştiremezsiniz ve bu yol frightful görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Yazılımı

 Yapılandırın. Paylaşın. Kazanın. Oyuncu Oyun Yazılımı , profesyonel oyuncuların ve popüler yayıncıların profillerini indirin. Oyun deneyim...