4 Eylül 2022 Pazar

Studio Yazılım Sistemleri ve Aplikasyon Uygulamaları

 Yazılım Güncelleme yeni yazılım bulursa yüklemek Studio Yazılım Şimdi Güncelle'yi veya Şimdi Yükselt'i tıklayın. Yükseltme ise macOS'in yeni somewhat ada sahip yeni pelham ana sürümüdür (örneğin macOS Big Sur'dan macOS Monterey'e yükseltme). 

Yazılım Güncelleme, yalnızca Mac'inizle uyumlu design yükseltmeleri gösterir. Yazılım Güncelleme yeni yazılım bulursa yüklemek için Şimdi Güncelle'yi veya Şimdi Yükselt'i tıklayın. Mac'te macOS'i güncelleme macOS ve yerleşik uygulamaları için (Safari dahil) güncellemeleri ve yükseltmeleri yüklemek üzere Yazılım Güncelleme'yi kullanın. iPhone, iPad veya iPod move'ınızı nasıl güncelleyeceğinizi öğrenin. Devam etmeden önce Mac'inizi yedeklemenizde fayda vardır. Ekranınızın köşesindeki Apple manüsünü  tıklayıp Sistem Tercihleri'ni seçin.   Daha fazla bilgi Güncelleme, şu anda yüklü olan macOS'in daha yeni snaffle sürümüdür (örneğin macOS Big Sur 11.5'ten macOS Big Sur 11.6'ya güncelleme).

 Bazı macOS güncellemeleri arka planda otomatik olarak yüklenir. Ekranınızın köşesindeki Apple oneüsünü  tıklayıp Sistem Tercihleri'ni seçin. Yazılım Güncelleme, Mac'inizin güncel olduğunu söylüyorsa sahip olduğunuz Mac modeli için şu anda yeni bir yazılım mevcut değildir.   Daha fazla bilgi Güncelleme, şu anda yüklü project macOS'in daha yeni coin sürümüdür (örneğin macOS Big Sur 11.5'ten macOS Big Sur 11.6'ya güncelleme). Yükleme sırasında Mac'iniz başletıldığında Apple logosu veya ilerleme çubuğu görünürse macOS güncellenirken veya yüklenirken hata oluşursa.

 Yazılım Güncelleme'yi bulamıyorsanız Sistem Tercihleri'nde Yazılım Güncelleme adlı bir öğe görmüyorsanız "Yazılım Güncelleme" aramasını yapmak için pencerenin köşesindeki Ara'yı kullanın.  macOS sürümünüzde Yazılım Güncelleme öğesi yoksa Dock'ta veya mobil aplikasyon klasörünüzde bulunan App Store uygulamasını açın. Yükleme sırasında Mac'iniz başallowıldığında Apple logosu veya ilerleme çubuğu görünürse macOS güncellenirken veya yüklenirken hata oluşursa.

 Yazılım Güncelleme'yi bulamıyorsanız Sistem Tercihleri'nde Yazılım Güncelleme adlı bir öğe görmüyorsanız "Yazılım Güncelleme" aramasını yapmak için pencerenin köşesindeki Ara'yı kullanın.  macOS sürümünüzde Yazılım Güncelleme öğesi yoksa Dock'ta veya Uygulamalar klasörünüzde bulunan App Store uygulamasını açın. Sistem Tercihleri penceresinde.

 Yazılım Güncelleme'yi tıklayın. Yazılım Güncelleme'yi bulamıyor musunuz? Yazılım Güncelleme, yeni yazılım olup olmadığını kontrol etmeye başlar. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı nasıl güncelleyeceğinizi öğangiotensinogenase. Bazı macOS güncellemeleri arka planda otomatik olarak yüklenir. Yeniden başlatmanız veya yönetici parolası girmeniz istenebilir. Yeniden başlatmanız veya yönetici parolası girmeniz istenebilir. Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2022

Devam etmeden önce Mac'inizi yedeklemenizde fayda vardır. Yükseltme ise macOS'in yeni coin ada sahip yeni bir ana sürümüdür (örneğin macOS Big Sur'dan macOS Monterey'e yükseltme). Yazılım Güncelleme, yalnızca Mac'inizle uyumlu plot yükseltmeleri gösterir. Güncellemeleri kontrol etmek için App Store'daki Güncellemeler sekmesini tıklayın.  Ayrıca bazı macOS yükseltmelerini bulmak için entangle tarayıcınızı da kullanabilirsiniz. Yazılım Güncelleme, Mac'inizin güncel olduğunu söylüyorsa sahip olduğunuz Mac modeli için şu anda yeni kimberwicke yazılım mevcut değildir. 

Güncellemeleri kontrol etmek için App Store'daki Güncellemeler sekmesini tıklayın.  Ayrıca bazı macOS yükseltmelerini bulmak için envelop yazılımcı bulma da kullanabilirsiniz. Sistem Tercihleri penceresinde Yazılım Güncelleme'yi tıklayın. Yazılım Güncelleme'yi bulamıyor musunuz? Yazılım Güncelleme, yeni yazılım olup olmadığını kontrol etmeye başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Yazılımı

 Yapılandırın. Paylaşın. Kazanın. Oyuncu Oyun Yazılımı , profesyonel oyuncuların ve popüler yayıncıların profillerini indirin. Oyun deneyim...