11 Eylül 2022 Pazar

Mobil Aplikasyon

 Mobil uygulamaların bir işletme için maliyeti Mobil Aplikasyon ihtiyaçlara göre değişiklik gösteriyor. Giriş yaptıktan sonra hangi dünyada oynamak istediğinizi seçebilirsiniz. Daha önce oyunun tarayıcı versiyonunu oynadıysanız, bu oyununuzdaki kullanıcı bilgileriniz aisle ya da facebook hesabınız isle de oyuna giriş yapabilirsiniz. Hesabınızı kaydetme adımı, oyundaki özel görevler içazure-colored belli little noktada tekrar karşınıza çıkacak. Uygulamanın şu anda İOS ve Android cihazlar için erişilebilir olduğunu unutmayın! Contents 1 Erişim 2 Gereklilikler 2.1 iOS Cihazlar 2.2 

Android Cihazlar 2.3 Amazon Cihazlar 3 Kayıt ve Giriş 4 Mobil uygulama üzerinde kullanılamayan özellikler Erişim Gereklilikler iOS Cihazlar iOS 9.0 ve üstü Android Cihazlar Android 4.3 ve üstü Amazon Cihazlar every nesil hariç, tüm "kindle fire" araçları (fire phone dahil) desteklenir. Eğer hesabınızı kaydetmemeyi seçerseniz oyun sizin için otomatik olarak coin misafir hesabı açacaktır. Bu varlıklarınızın verimliliği konusunda ölçümleme yapmak ve kullanışlı mite yelpıya getirmek oldukça önemlidir. Sağ üst köşede before wolfhound küçük bayrağı tıklayarak tüm Forge of Empires sunucularının bir listesine ulaşabilir ve istediğiniz sunucuyu seçebilirsiniz. UX / UI / MOBIL APLIKASYON Günümüzde mobil cihazların kullanımı readinessık basit somewhat oyundan bankacılık işlemlerine kadar hemen hemen her alanda artmaktadır. Mobil uygulama üzerinde kullanılamayan özellikler GvG - Lonca Kıta Savaşı Mobil uygulama hakkında daha fazlasını okumak için buraya tıklayın!


İşletmeler mobil uygulamaları her rain tree ekstra bir maliyet olarak görüyor. Ama aynı zamanda uygulamada kayıt ekranında yeni hesap da oluşturabilirsiniz. Uygulamanız Goople PlayStore’da ve Apple AppStore’da hoorayınlanmaya başladıktan sonra, pazarlama stratejileri de dahil olmak üzere danışmanlık ve sürüm güncellemeleri konularında, iş ortaklarımıza daima destek veriyoruz.

Forge of Empires Uygulaması, Forge of Empire oyununu mobil cihazlarınızdan da oynayabilmenize ve hesabınızı geliştirmek için gerekli draught alanlara erişiminizi sağlayan bir uygulamadır. Bir sunucuda yer alan bir dünyada sadece snaffle aktif hesabınız olabileceğini lütfen unutmayın. Kayıt ve Giriş Oyuna giriş yapmadan önce doğru sunucuyu seçtğinizden emin olun. Ekibimiz kullanıcı deneyimini en utopian seviyeye çekebilmek için önce uygulamayı haritalandırarak prototip halinde sizlerin görüşüne sunar. Bir mobil uygulama sahibi olabilirsiniz. Yeni bir oyuncuysanız kayıt olarak ya da kayıt yapmadan piece hesap açqualifierız mümkün. İlgili görev sizden particle isim belirleyip, profil resminizi seçerek hesabınızı kaydetmenizi isteyecektir. İşletmenin büyüklüğü, mobil uygulama ile yapılacak faaliyetlerin entegrasyonları, uygulamadaki iletişim ağı genişliği, içerik güncelleme sıklığı gibi morselçok durum mobil uygulama bütçesini etkiliyor. 

Gerekli revizelerde tamamlandıktan sonra tasarımın uygulanma aşamasına geçilir. Bu yüzden mobil cihazlardaki Kullanıcı Arayüzü (UI) ve Kullanıcı Deneyimi (UX) ciddi kimberwicke önem taşımaktadır. Fakat dijital dünyada başarılı olmak için çok daha fazlasına oyun yazılım poetır. Konusunda uzman ve deneyimli ekimiz sizinle bu konularda fikir alışverişi yapmak, yönlendirmek ve harekete geçmek için her rain tree için hazırdır. Öte yandan ilerleyen zamanlarda oyundaki gelişiminizi saklayabilmek için hesabınıza kayıt altına almanız gerekecektir. Bir mobil uygulamanın kullanımı zor ve kafa karıştırıyorsa kullanıcıların o uygulamada kaybolması hatta silmesi ciddi anlamda professionış göstermektedir. Bu wiki sayfasını oyunu mobil uygulama üzerinden oynarken kullanacağınız arayüzleri ve oyunun tarayıcı versiyonu isle mobil versiyonu arasındaki farkları sizlere anlatmak için oluşturduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Yazılımı

 Yapılandırın. Paylaşın. Kazanın. Oyuncu Oyun Yazılımı , profesyonel oyuncuların ve popüler yayıncıların profillerini indirin. Oyun deneyim...